Search for schoonheidsspecialiste

schoonheidsspecialiste
Schoonheidsspecialiste Schoten Indras Beauty Nails.
Bekijk dan alvast deze website voor meer informatie over het mooie aanbod aan schoonheidsbehandelingen bij ons schoonheidssalon Indras Beauty Nails! Als gepassioneerde schoonheidsspecialiste weet uitbaatster Indra Juchtmans als geen ander hoe ze haar klanten tot rust kan laten komen. Sinds 2018, na het volgen van verschillende opleidingen, zorgen we ervoor dat de klanten zich goed in hun vel voelen dankzij een ontspannende schoonheidsbehandeling op maat.
Nieuwe vacatures Schoonheidsspecialist Jobat.be: Go For Happy.
Schoonheidsspecialiste Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een dynamische medewerker waar klantgerichtheid, teamwerk en professionalisme op de eerste plaats staan. Vitala is reeds 22 jaar een toonaangevend instituut, kapsalon en wellnesscenter in het Leuvense waar klanten terecht kunnen voor het volledige pakket: Gelaats en lichaamsverzorging; Nagelstyling.;
Beroep Schoonheidsspecialiste.
Houdt de schoonheidssalon, de werkplek en de instrumenten schoon en netjes. Gerelateerde beroepen haar, schoonheid, cosmetica. Het beroep Schoonheidsspecialiste behoort tot de beroepsgroep Kappers en schoonheidsspecialisten. Uit onderzoek van Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt 2020 is gebleken dat voor deze beroepsgroep de volgende loopbaanperspectieven gelden.
Schoonheidsspecialiste Bornem Maybelle Nails Beauty: manicure, huidverbetering, laserontharing.
Maak nu een afspraak. Uw ervaren schoonheidsspecialiste in Bornem Maybelle Nails Beauty. Maybelle Nails Beauty is een schoonheidsinstituut onder leiding van Cindy Buelens, sinds 2009 gediplomeerd schoonheidsspecialiste in Bornem. In ons schoonheidssalon bent u van harte welkom voor diverse schoonheidsbehandelingen en professionele verzorging.
Schoonheidsspecialiste Els Beliën.
Geniet van een rustgevende gelaats of lichaamsverzorging bij schoonheidsspecialiste Els Beliën. Laat je verwennen door de gepersonaliseerde behandelingen. Bij mij kan je terecht voor een ontharing, manicure, pedicure en maquillage behandeling. Met meer dan 20 jaar ervaring bied ik je de garantie dat alles op een professionele en kwalitatieve wijze verloopt.
Puur Saar Esthetiek, Schoonheidsspecialiste Aarschot, Vlaams-Brabant, België.
Ik ben Sarah De Groof, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en gespecialiseerde voetverzorgster sinds 2004. In het salon zorg ik voor een omgeving waar je in pure harmonie kunt ontspannen en je jezelf even kunt afsluiten van de buitenwereld. Geniet van de behandelingen, neem tijd voor jezelf en kom tot rust.
Schoonheidsspecialiste My.Beauty and More.
Of verras een vriendin, dan bezorgen wij u een cadeaubon. Ook voor een definitieve ontharing kunt u bij onze schoonheidsspecialisten in ons schoonheidssalon terecht. Neem dan zeker eens contact met ons op! Iedere eerste zaterdag van de maand vrije toegang.
Schoonheidsspecialiste Romy.
U kan bij mij terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen zoals manicure, gelnagels, pedicure, lichaams en gelaatsverzorgingen, arrangementen, wimperlifting, wimperextensions en epilatie. Ik ben afgestudeerd als schoonheidsspecialiste in Denise Grésiac. Ik heb een specialisatie gedaan voor grime, bodypainting, film en theater make-up. 2020 Schoonheidsspecialiste Romy.
Schoonheidsspecialiste: 105 dienstverleners in België. star-full. star-full. star-full. star-full. star-full.
Hallo, ik ben silke en ik ben vorig jaar afgestudeert als schoonheidsspecialiste. Ik heb 2 jaar stage gedaan bij een schoonheidssalon in olen. Hier heb ik ook nog een periode gewerkt. Ik moest hiet zowel elke behandeling doen. Ik doe ze dan ook allemaal even graag. Ik ben een enorm enthousiast persoon en heel werkwillig. 5/5 1 reviews. Ik ben zowel goed in vrouwen; knippen, brunchen, kleuren, krullen, opsteken en zo verder, ik ben ook gespecialiseerd in wenkbrauwen epileren en make up aanbrengen.

Contact Us